2020
StartsideVideoer på YouTube

Portræt på DK4 med 3 patienthistorier

Kræft - de forbudte kure


Protektor for kræftforeningen Tidslerne Ghita Nørby
| Om Tidslerne
Folkemødet på Bornholm
Webmaster

Tidslerne deltog igen i år på Folkemødet og var meget synlige
Eghon Engelund, Lisbeth Arrildt, Charlotte Dencker, Mai Nielsen, Conni og Edith Raffn var alle aktive på hele Folkemødet. Tidligere bestyrelsesmedlem Dorthe Mikkelsen Hansen gav også en hånd med på standen, som Tidslerne delte med Sundhedsrådet. Der blev afholdt flere debatter i teltet, ligesom Tidslerne talte et par gange på Speakers Corner med fokus på cannabis.
Herudover deltog Tidslerne aktivt i sundhedsdebatterne hos andre arrangører og var dermed særdeles synlige – og som altid var vi iført Tidsel T-shirt og Tidsel-kasketter.
Ingen tvivl om, at vi med vores synlighed skaber stor respekt, og vi fik talt med rigtig mange mennesker og skabt nye værdifulde relationer.

Kræftforeningen Tidslernes formand Mai Nielsen vinder SundhedsParlamentets Ildsjælspris
Vinderen af ”Ildsjælsprisen” blev Mai Nielsen fra Kræftforeningen Tidslerne, der fik overrakt prisen af formanden for Folketingets Sundheds- og Ældreudvalg, Liselott Blixt, på Folkemødet 2016. Mai Nielsen fik prisen fordi hun: ”med et enormt personligt engagement og en vedholdenhed gør en stor forskel for mange patienter. Du kæmper i modvind og holder fokus og udfordrer systemet, selv om du bliver talt midt imod og mange ikke vil høre på dig. Du vinder Ildsjælprisen – ikke fordi du er formand – men fordi du som person er en ildsjæl, der knokler på for at lytte til patienter og deres pårørende og få deres erfaringer videregivet til sundhedsvæsnet.”  

Om prisuddelingen
Prisuddelingen er arrangeret af SundhedsParlamentet, Folkemødets sundhedspolitiske platform, som arrangeres af Dagens Medicin og sundhedskommunikationsbureauet Effector. Her samles organisationer, erhverv, magthavere, journalister og almindelige danskere for at diskutere sundhed nonstop i fire dage.
Formålet med priserne er at hylde og skabe opmærksomhed om det vigtige arbejde, som medlemmer og frivillige i patientforeningerne hver dag yder til gavn for danskere, der har et sværere liv på grund af sygdom.

Vinderne af patientforeningspriserne blev kåret af et dommerpanel bestående af

Til sidens top


SØG PÅ TIDSLERNE.DK
Søg blandt mere end 230 artikler


Deltag via Facebook


Læs tidligere blade