2020
StartsideVideoer på YouTube

Portræt på DK4 med 3 patienthistorier

Kræft - de forbudte kure


Protektor for kræftforeningen Tidslerne Ghita Nørby
| Behandling - alternativ
Hvad er en spyt-/hormontest?
Katrine Gilberg

Er kun gældende for kvinder

Hvad er en spyt-/hormontest?
Af Katrine Gilberg
katrine@hormonelbalance.dk

En hormontest kan give dig svar på hormonelle ubalancer. Mange typiske “kvindeproblemer” som menstruationssmerter, kraftige blødninger, underlivssmerter fra endometriosevæv, cyster og fibromer samt hedeture, humørsvingninger og autoimmune lidelser – som eksempelvis brystkræft – kan ofte udbedres af kroppen selv, hvis den er i hormonel balance. Hormonel balance giver i hvert fald kroppen de bedste betingelser for at helbrede sig selv.

Hvordan kommer man så i hormonel balance? Jo, for det første kræver det, at man kender sine hormonelle niveauer og altså omfanget af ens ubalance(r). Derefter kan man anvende NHT Naturlig Hormonterapi® for at hjælpe kroppen med at komme på rette spor. Det er desværre de færreste praktiserende læger i Danmark, der har kendskab til at måle hormonerne og endnu færre, der kan læse resultaterne og har indsigt i, hvilke optimalniveauer og forhold, der bør være mellem vores hormontal i de forskellige livsfaser, kvinder går igennem.

Med udgangspunkt i den forskning, som er fremlagt i Anette og Jens-Ole Paulins bog: “Naturlig Hormonterapi – du har et valg!”, er jeg hos Anette Paulin uddannet i at formidle hormontest (spyttest) og vejlede kvinder omkring brugen af NHT Naturlig Hormonterapi®.

Jeg tilbyder vejledning i NHT Naturlig Hormonterapi® på baggrund af en indledende konsultation og en hormontest, der formidles i samarbejde med et laboratorie i Tyskland.

Hormontesten måler niveauet af hormonerne: østradiol, østriol, progesteron, testosteron, DHEA og cortisol og er en spyttest du let og smertefrit laver derhjemme. Det er tre små spytbeholdere på størrelse med en lillefinger, der skal fyldes op med spyt – med en halv times mellemrum fra du vågner og en time frem. Herefter sender du testen direkte til laboratoriet i Tyskland. Du skal regne med, at der går 2-3 uger fra du sender testen, til jeg har testresultatet. Så snart det foreligger, kontakter jeg dig, så vi kan aftale tid til gennemgang af dine tal og deres betydning for dig.

Tallene kan ikke stå alene og derfor tager min vejledning også udgangspunkt i den viden, jeg har fået om dig under vores indledende konsultation. Du får en detaljeret gennemgang af dine tal, hvilke optimalniveauer, du bør have, samt vejledning i, hvordan du kan komme i gang med NHT Naturlig Hormonterapi® og bringe din krop i hormonel balance.

Jeg tilbyder også løbende vejledning gennem den proces, det er at opbygge dig selv både fysisk og mentalt.

Du kan læse mere om NHT Naturlig Hormonterapi® og hvordan jeg kan hjælpe dig på:
www.hormonelbalance.dkTil sidens top


SØG PÅ TIDSLERNE.DK
Søg blandt mere end 231 artikler


Deltag via Facebook


Læs tidligere blade