2019
StartsideVideoer på YouTube

Portræt på DK4 med 3 patienthistorier

Kræft - de forbudte kure


Protektor for kræftforeningen Tidslerne Ghita Nørby
| Referater
Selvhealingseminar den 21. – 23. november 2014
Peter Køpke

peterkoepke@stofanet.dk

Mogens Ehrich

Jeg fik en henvendelse fra læge Kurt Lindekilde om at deltage i et tværfagligt seminar i København, hvor fokusset var på, hvordan man fremmer den enkeltes selvhealingsevne.
Den første foredragsholder var civilingeniør Mogens Ehrich, som fortalte om e-sans og den subjektive oplevende evne til at sanse selvhealingsenergier og folks udstråling O.L. Mogens Ehrich har undersøgt forekomst af e-sans i samfundet. ”Mainstream” Danmark ser skævt til det alternative segment af befolkningen, sommåske uden at vide det, har e-sans. Når du har e-sans, har du lettere adgang til at udøve selvhealing. E-sans arbejder i det lag af energier, som tanker, følelser og telepatiske meddelelser består af. Mogens har gennem 25 år været statistisk konsulent for videnskabelig forskning.

Kurt Lindekilde

Selvhealing er et spørgsmål om omstillingsparathed, bevidsthedsvibration. Ifølge holistisk kvantemekanik er din krop dybest set en vibrerende sky af energi og slet ikke en fast masse. Du kan derfor justere på energier og organer i din krop og herved fremme selvhealing.

Epigenetik – at generne er påvirkelige af tanke, følelser og livsstil – er ligeledes afgørende. Jo mere du er i stand til at ”fintune” din bevidsthed via evolutionære selvudviklingsteknikker som soulflow, jo mere åbnes der for kontakt til uanede selvhealingsressourcer via det såkaldte nulpunktsfelt – bevidsthedens uendelige indre rum. Kurt Lindekilde er læge, akupunktør og spirituel psykoterapeut og har i en årrække fokuseret på at fremme selvhealing hos sine klienter og læsere.

Kurt Lindekilde har skrevet bogen ”Kan du gøre dig selv syg, kan du også gøre sig selv rask”. Bogen fører læseren ud ad mange forskellige stier og giver indsigt i, hvordan vi kan slippe for at konsultere sundhedsvæsenet, når vi selv kan håndtere vor krop for ingen penge ved selvhealing. Bogen har ikke til hensigt at erstatte samarbejdet med egen læge, da det er to forskellige tilgange til sundhed, der supplerer hinanden.

Kirsten Skjerbæk

Hvad er egentlig ernæring? Om liv og død i kosten, livet og individet. Oplægget handlede om det levende i ernæringen og dermed, hvilken landbrug der fremmer selvhealing, og hvilken der hæmmer. Hvordan kan det være, at døde substanser kan have en helbredende virkning? Hvordan skal det individuelle menneske spise for at holde sig sund og rask?

Kirsten Skjerbæk er ernæringsterapeut, RAB og cand.pharm. Hun har derudover studeret Rudolf Steiners antroposofi i mere end 30 år. Kirsten talte på seminaret med baggrund i disse kundskaber og studier i livets læring. Kirtsten fortalte også om, hvorfor en landmand vælger at dyrke biodynamisk og ikke alene økologisk? Det er der naturligvis flere grunde til, men et fælles svar var, at man ønsker at gøre noget for at pleje jordens frugtbarhed og fremstille så sunde fødevarer som muligt. Til det formål er de biodynamiske metoder særligt gode. Kilden til den biodynamiske dyrkningsmetode er Rudolf Steiners åndsvidenskab, der hedder antroposofi (betyder visdom og mennesket), mens det naturvidenskabelige syn kun omfatter det fysiske. Det der kan måles og vejes, omfatter åndsvidenskaben også en forståelse af selve livet i et større perspektiv. Antroposofien er ikke en modsætning til den almindelige naturvidenskab, men er en væsentlig udvidelse af den.
 
Martin Hejlesen

Metasundhed er en begrebsmodel for bedre at kunne forstå selvhealing.  At der er en sammenhæng mellem krop, følelser, tanker og sundhed, har spirituelle mestre sagt i århundreder. Ny dokumenteret forskning påviser det samme, nemlig at sygdom, symptomer og smerter er en biologisk og meningsfuld proces. Kroppen har en særligmåde at håndtere svære følelsesmæssige oplevelser, traumer og indre konflikter. Indre konflikter og traumer kan forløses ved hjælp af EFT – emotionel frihedsteknik. Hermed kan kroppen langt hurtigere gennemføre en selvhealingsproces. Teori og praksis blev illustreret med casestories.
Martin Hejlesen, med en baggrund som metahealt coach, fængselsbetjent i et lukket fængsel, soldat i flyvevåbnet, flugt fra granater i Kroatien og mellemleder i Dansk Supermarked og Coop Danmark, kan Martin sætte sig ind i de fleste følelser, som forhindrede nogen i at håndtere dagligdagens strabadser.
Martin Hejlesen sendte mig nogle dage efter selvhealing seminaret nogle links til Budwig- og bikarbonatdiæten, som gør cellemembranerne i stand til at optage ilt og næringsstoffer optimalt. Dette er en forudsætning for al ny celleaktivitet i enhver cancerproces.

Kombinationen af følelsesmæssig bearbejdning og dette unikke tilskud i form af bilkarbonat- og Budwig-diæten har i mange tilfælde vist sig at kunne hjælpe kroppens oprindelige og naturlige helingsevne langt udover end, hvad man tidligere har anset for opnåeligt med kroniske tilstande af degenererende sygdomme. Budwig-kuren har været kendt i mere end 50 år, men også forsøgt hemmeligholdt af stærke økonomiske interesseforhold. Kuren anbefales i dag af læger, af forskere i kræftsygdomme og kroniske lidelser og af førende forskere i epigenetik som den sundeste og bedst understøttende behandling ”ad kostens vej” i parforløb med de emotionelt og årsags forløsende behandlingsformer.

Budwig-kuren

Det er dejligt at få bekræftet at Budwig-kuren, som jeg selv har brugt i godt 7 år med stor succes, er effektiv til at helbrede kræft og mange andre livsstilsrelateret sygdomme. Doseringsvejledning: voksne dagligt 250 gram skyr eller hytteost med lav fedtprocent, som blandes med 6,5 spiseske hørfrøolie, blandes til en cremet konsistens, uden stående olie i blandingen. Tilsæt evt. et par spsk. vand for at man nemmere kan få en cremet konsistens. Skyr og hytteost indeholder en svovlholdig aminosyrer, som i kombination med koldpresset hørfrøolie, er en forudsætning for, at man kan opnå et effektivt resultat. Man kan lave den daglige blanding i 2 eller 3 portioner fordelt i løbet af dagen. Jeg vil anbefale, at man kun laver den mængde, man ønsker at spise med det samme. Især hvis man kommer knust hørfrø i, da det helst skal spises inden for 20 min. ellers bliver blandingen bliver harsk. Når jeg laver min blanding om morgen, kommer jeg en 1 tsk. fuld hampeprotein med top i. Hampeprotein indeholder alle de essentielle aminosyrer, som kroppen har brug for. Mht. økologisk hørfrøolie vil jeg anbefale den fra Nyborggaard. Det er også det firma, der dyrker 100% dansk glutenfri økologisk hampeprotein.

Mads Vedel-Ibsen

Det sidste foredrag handlede om mobilstråling, og hvordan det blokerer for selvhelbredelse. Stråling fra trådløse teknologier påvirker vores sundhed med signaler, der griber ind i cellekommunikation og påvirker den biologiske balance. Vi helbreder os selv løbende, når cellerne får ro og ikke får stress af signaler udefra. Trådløs kommunikation er tæt pakket information, som griber dybt ind i biologiske processer i alt levende. Hvordan gør vi os fri af denne indflydelse? Mads Vedel-Ibsen er heilpraktiker, underviser på heilpraktiker-skolen, formand for MayDay og har en skarp alternativ vinkel på sundhed-sygdom.

Det var en stor oplevelse at være med til dette selvhealingsseminar, hvor man mødte personer, der virkelig brænder for sundhed og som er med til at hjælpe den enkelte person til at få en bedre tilværelse. Man bør være åben, modtagelig og selv turde tage ansvar for sit eget liv. Medicinudgifterne er syvdoblet på 10 år – uden den store effekt. Det alternative har mange tilbud, der kan ændre de enorme udgiftsstigninger. Men det er der nok desværre lange udsigter til, men jeg tror og håber, der er lys forude.

Link: www.hsdp.dk

Til sidens top


SØG PÅ TIDSLERNE.DK
Søg blandt mere end 233 artikler


Deltag via Facebook


Læs tidligere blade