2017
Startside



Videoer på YouTube

Portræt på DK4 med 3 patienthistorier

Kræft - de forbudte kure


Protektor for kræftforeningen Tidslerne Ghita Nørby
| Kost | Opskrifter
Fuldkornsbrød

Langtidshævet fuldkornsbrød med fennikel og valnødder
Et godt madbrød der også er lækkert ristet med lidt god økologisk gammeldags kærnet smør fra f.eks. naturmælk og så med lidt grønsager til så er der et godt sammensat mellemmåltid Gær, honning, mælkesyrebakterier og lunkent vand røres sammen og de øvrige ingredienser tilsættes og æltes godt igennem til dejen er smidig og slipper skålen.

Dejen laves til to brød der hæver i hævekurve i 12-15 timer på køkkenbordet.

Vendes ud på bageplade og bages i varmluftovn ved 180 grader i ca. 45 minutter.

Kan fryses og holder godt med et viskestykke omkring og i en pose i køleskabet.





Til sidens top


SØG PÅ TIDSLERNE.DK
Søg blandt mere end 238 artikler


Deltag via Facebook

Læs tidligere blade