2020
StartsideVideoer på YouTube

Portræt på DK4 med 3 patienthistorier

Kræft - de forbudte kure


Protektor for kræftforeningen Tidslerne Ghita Nørby
| Referater
Markus Peters, Løgumkloster
Mai Nielsen

Jeg vil ikke repetere indlægget i Tidslernes Blad 3/2012 side 34-35 om de 3 søjler af behandling:

1)    Kræften angribes (apoteose = celledød)
2)    Immunforsvaret genopbygges
3)    Psyke og livsstil

Dette bør du læse først, for at få den fulde forståelse af følgende tilføjelser.

Et forsøg i Tyskland på at måle effekten af mistelten (ønske 5000 patienter), kunne ikke gennemføres, da kun 3 patienter meldte sig til udelukkende at anvende mistelten mod kræften.
Serbien igangsatte en dobbeltblind undersøgelse. Den europæiske kommission (understøttet af medicinalindustrien) stoppede undersøgelsen midtvejs pga. de gode resultater og høje overlevelse af patienterne, som blev behandlet med mistelten. Efterfølgende er resultaterne dog blevet offentliggjort alligevel.

Kemo- og strålebehandling ødelægger DNA, hvilket øger risikoen for kræft. Det er meget vigtigt hurtigt at opbygge immunsystemet, som bliver nedbrudt af kemobehandlinger. Ved opvarmning med hyperterapi imellem kemobehandlinger opbygger man således immunsystemet, mens kemoen ødelægger kræftcellerne.
Denne behandlingsform er standard på store cancer klinikker i USA, hvorimod der i Europa kun findes ganske få klinikker i Sydtyskland, der behandler på denne måde.

Hvis man skal have tilskud af selen, zink, D vitamin, mistelten (der er ca. 140 forskellige typer mistelten i Tyskland), skal patienten vurderes ved test om hvilken type og hvor meget der skal doceres, så mistelten er meget forskellig.
Mangel på D vitamin har bl.a. skadelig virkning på kræft, allergi, infektion, kredsløb og hjerteforstyrrelser.

Undersøgelser viser at hyppigheden for bl.a. brystkræft er større, når man i årevis har natarbejde og derved "forstyrrer" dagsrytmen. Det er tankevækkende, at sygeplejersker og læger kan få anerkendt visse kræftformer som erhvervsskade på denne baggrund. Deres organisationer må have gjort et effektivt lobbyarbejde! Hvad med andre patienter, som har natarbejde?

Magnesium er godt for mange ting - bl.a. søvnforstyrrelser.

Kemo ødelægger tarmfloraens bakterier, som det er meget vigtigt at genopbygge med indtagelse af mælkesyrebakterier, såvel for fordøjelsessystemet som for at man kan optage næring til kroppen.

Charite Berlin Universitetshospital er i gang med et omfattende studie, om hvilken behandling, der virker bedst mod brystkræft. Undersøgelsen viser, at den behandling, som patienten tror på, virker bedst! - uagtet om det er traditionel medicins eller en komplementær alternativ behandling. Tankevækkende!

Det var et meget spændende og interessant foredrag, hvor hele foredraget løbende på dygtig vis blev oversat til dansk af Günther Lorenzen.
Ingen tvivl om dr. Markus Peters dygtighed!

Mai NielsenTil sidens top


SØG PÅ TIDSLERNE.DK
Søg blandt mere end 230 artikler


Deltag via Facebook


Læs tidligere blade